Noutati
.Incepere contract POS CCE - "Cresterea activitatii Soft Expert prin implementare de echipamente TIC performante si conectarea la internet de mare viteza" detalii
Cum să-ţi convingi agenţii de vânzări să „înghită“ soluţia CRM detalii
Piaţa CRM locală: neconcludentă încă, dar creşte accelerat detalii
Contact Center, prima redută în lupta pentru satisfacţia clientului (II) detalii
CRM, back to basics detalii
Newsletter
Nume:
 
Email:
  

Addon  >> Manager Financiar CRM

Manager Financiar CRM este un sistem integrat pentru managementul relatiilor cu clientii care ajută departamentele de suport clienti si vânzări să atragă clienti noi si sa extinda vanzarile la cei existenti, in conditiile scaderii costurilor de operare si oferirii unor servicii de calitate.

Manager Financiar CRM oferă instrumentele si functionalitătile necesare creării si mentinerii unei imagini clare asupra clientilor, de la primul contact, până la achizitie si ulterior, la procesele post-vânzare. Cu ajutorul modulelor pentru vânzări, marketing si servicii pentru clienti, Manager Financiar CRM oferă o solutie rapidă, flexibilă si economică, care garantează îmbunătătiri considerabile ale fiecărui proces de business. Cu această solutie, puteti să creati relatii mai strânse cu clientii si să atingeti noi niveluri de rentabilitate.

Mai multe informatii gasiti la adresa http://www.online-crm.ro