Noutati
.Incepere contract POS CCE - "Cresterea activitatii Soft Expert prin implementare de echipamente TIC performante si conectarea la internet de mare viteza" detalii
Cum să-ţi convingi agenţii de vânzări să „înghită“ soluţia CRM detalii
Piaţa CRM locală: neconcludentă încă, dar creşte accelerat detalii
Contact Center, prima redută în lupta pentru satisfacţia clientului (II) detalii
CRM, back to basics detalii
Newsletter
Nume:
 
Email:
  

Addon  >> Home


Addon-urile sunt aplicatii care pot rula independent de ERP, dar care folosesc acceasi baza de date cu ERP Manager Financiar oferind astfel o integrare completa cu acesta astfel.

In acest fel aceste aplicatii folosesc datele existente in ERP si invers. Astfel, modulul Comenzi este alimentat cu comenzi primite de indata ce un client sa salvat pe portalul de vanzari web o comanda, un agent de vanzari dotat cu un PDA va putea vedea situatie unui client sau disponibilitatea unui produs in timp real oriunde s-ar afla. Prin integrarea cu sistemul de pontaj nu mai este nevoie de un operator pentru a intreduce lunar pontajele pentru calculul salariilor. Din aplicatia de gestiunea a parcului auto putem vedea in timp real unde se afla a anumita masina care trebuie sa livreze marfa catre un client etc.

Din modului de BI putem analiza in timp real evolutia diferitilor indicatori cheie si ne putem crea propriile noastre rapoarte.